Γιατί να σπουδάσετε στην Αυστραλία;

Σπουδές στην Αυστραλία

Οι σπουδές στην Αυστραλία προσφέρουνι υπέροχες ευκαιρίες και εμπειρίες, καθώς και εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης.

Οι λόγοι που πρέπει να επιλέξετε  την Αυστραλία ως τον προορισμό σας για της σπουδές σαςοι παρακάτω:

Τα παγκόσμια αναγνωρισμένα μαθήματα και ιδρύματα - τομείς όπως η μηχανική, η λογιστική και η υγεία κατέχουν υψηλή θέση στην Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων της QS ανά θέμα και τα πανεπιστήμια της Αυστραλίας λαμβάνουν εξαιρετικές κριτικές για την ποιότητα της διδασκαλίας, της έρευνας και την απασχόληση των αποφοίτων της.

Ζωντανός και πολυπολιτισμικός τρόπος ζωής - Οι Αυστραλοί είναι ευγενικοί και φιλικοί, με ένα τεράστιο πάθος για τον αθλητισμό, τα τρόφιμα και την ψυχαγωγία.

Λογικό κόστος μελέτης - το κόστος μελέτης στην Αυστραλία είναι σημαντικά χαμηλότερο από άλλους σημαντικούς προορισμούς όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο όμορφος καιρός και τα τοπία - η Αυστραλία έχει διαφορετικά τοπία, όμορφες ακτές, τεράστιες οροσειρές και σύγχρονες πόλεις, καθώς και μοναδικά μαρσιποφόρα ζώα όπως τα καγκουρό, τα κοάλα, τα wombats και τα quokkas. Οι σπουδές στην Αυστραλία είναι ένα εισιτήριο για να επισκεφθείτε τα φυσικά αξιοθέατα, όπως τα Blue Mountains στη Νέα Νότια Ουαλία, το Εθνικό Πάρκο Uluru-Kata Tjuta στη Βόρεια Επικράτεια, τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο στο Queensland και το Rottnest Island στη Δυτική Αυστραλία.

Μιλήστε σε έναν από τους έμπειρους συμβούλους μας σήμερα και λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε.
Απλά καλέστε:
+ 30 216 800 2893/4
+ 30 69 4040 4615 / + 30 69 4040 4953
ή συμπληρώστε τη φόρμα αιτήματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.

 

 

 

 

 

Enquire Now

 
Please feel free to leave us feedback.